Matematisk fyrtårn søges til indskoling og mellemtrin

Vi er på udkig efter en faglig kompetent matematiklærer, der med energi og engagement har blik for både trivsel og læring i undervisningen.

Du skal varetage undervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet i matematik, og i tæt samarbejde med de øvrige lærere på skolen udvikle og undervise i de temabånd, der kendetegner vores læringsmiljø. I den forbindelse hører vi også gerne fra dig, hvis du kan tage de naturfaglige briller på i undervisningen. 

Vi inviterer dig til at være en del af en dynamisk hverdag med få børn og meget nærvær, hvor vi sætter pris på og dyrker glæde og humor. 

Vi tilbyder vores elever undervisning, som pirrer deres nysgerrighed og giver dem lyst til at lære mere. Nøgleord for os er projektorienteret, virkelighedsnær og tværfaglig undervisning, og vi søger så meget som muligt det anderledes læringsrum, som vi finder i naturen ved at bringe undervisningen ud i vores udeskole. Du må derfor også meget gerne holde af at være i naturen og bringe dens kvaliteter i spil i den daglige undervisning. 

Vi søger dig, der er:

  • Læreruddannet (eller har tilsvarende kompetence)
  • Har en didaktisk erfaring, som kommer til udtryk gennem kompetent og aktiv klasseledelse samt en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof
  • Selvledende, idérig og initiativrig
  • Dygtig til at skabe relationer til børn, forældre og kolleger 
  • Elsker at udvikle og sætte i værk

Som ny skole har vi ikke mange ‘plejer’. Til gengæld har vi faglig frihed og plads til at udvikle og skabe nyt. Vi er en skole på ca. 100 børn beliggende i Farum Nord tæt på skov og natur. 

Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler. 

Send derfor din ansøgning hurtigst muligt og senest onsdag den 25. oktober til kontor@farumlilleskole.dk. Skriv “Ansøgning – lærer Farum Lilleskole” i emnefeltet. 

Følg os på facebook/farumlilleskole.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Karina Larsen via mail: kla@farumlilleskole.dk / tlf.: 29 87 81 82. 

Vi glæder os til at høre fra dig.