Musikalsk ildsjæl søges til Farum Lilleskole                                                                            

Elsker du musik?
Kan du svinge et elevband?
Kan du dirigere et børnekor?
Elsker du at formidle alle dine musikalske færdigheder?

Så er det måske Farum Lilleskole, du skal sende din ansøgning til.

Vi søger et musikalsk talent, der kan favne alt lige fra musik i indskolingen til musik som valgfag, og som kan føre vores elever til den praktisk-musiske prøve i musik i 8. klasse. Derfor er vi på udkig efter en faglig kompetent musiklærer, der med energi og engagement har blik for både trivsel og læring i undervisningen.

Vi inviterer dig til at være en del af en dynamisk hverdag med få børn og meget nærvær, hvor vi sætter pris på og dyrker glæde og humor. Det er vigtigt for os, at både børn og voksne har det godt på vores skole, og vi elsker det musikalske univers, som vi ønsker skal blive ved med at fylde en masse for vores elever.

Du kommer til at varetage musik på de fleste klassetrin og skal være med i diverse teaterprojekter og koncerter gennem året. Vi elsker musik og søger et nyt “Fyrtårn” indenfor musikkens verden.

Vi prioriterer, at der er plads til, at du kan sætte din person og faglighed i spil, byde ind og bygge op. Derudover værdsætter vi også det levende og spontane, som opstår sammen med børnene.

Vi værdsætter mange ord med E, f.eks. engagement, entusiasme, energi & erfaring 🙂

Farum Lilleskole er en fri grundskole, der åbnede dørene i august 2019. Vi har lige omkring 100 elever, og vi vokser os hele tiden større.

Vi ønsker, at du brænder for din gerning, har en masse idéer og en faglig ballast, som bliver fulgt til dørs hver dag. Undervisningen og samværet med børnene skal give dig energi og glæde.

Løn vil følge gældende overenskomst, og timetal aftales nærmere. Ansættelsen vil være fra 1. august 2023. 

Vi indkalder til samtaler løbende. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 12. juni 23 kl. 12 til kontor@farumlilleskole.dk            

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Karina Larsen via mail: kla@farumlilleskole.dk / tlf.: 29 87 81 82.

Vi glæder os til at høre fra dig.