Erfaren lærer til indskolingen på Farum Lilleskole

Vi inviterer dig til at være en del af en dynamisk hverdag med få børn og meget nærvær, hvor vi sætter pris på og dyrker glæde og humor. Det er vigtigt for os, at både børn og voksne har det godt. 

Vi er på udkig efter en faglig kompetent indskolingslærer, der med energi og engagement har blik for både trivsel og læring i undervisningen.

Du kommer til at varetage dansk- og matematikundervisningen i indskolingen, og i tæt samarbejde med de øvrige lærere på skolen at udvikle og undervise i de temabånd, der kendetegner vores læringsmiljø.

Vi prioriterer det anderledes læringsrum, som vi finder i naturen ved at bringe undervisningen ud i vores udeskole. Du skal derfor også holde af at være i naturen og bringe dens kvaliteter i spil i den daglige undervisning.

Vi prioriterer, at der er plads til, at du kan sætte din person og faglighed i spil, byde ind og bygge op. Derudover værdsætter vi også det levende og spontane, som opstår sammen med børnene.

Vi værdsætter mange ord med E, f.eks. engagement, entusiasme, energi & erfaring 🙂

Farum Lilleskole er en nyopstartet skole, der åbnede dørene i august 2019. Derfor skal du brænde for din gerning, have idéer og en faglig ballast, som bliver fulgt til dørs hver dag. Undervisningen og samværet med børnene skal give dig energi og glæde.

Løn vil følge gældende overenskomst, og timetal aftales nærmere. Ansættelsen vil frem til sommerferien være timelønnet med mulighed for fastansættelse fra 1. august og frem.

Følg os også på Facebook

Vi indkalder til samtaler løbende. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt til kontor@farumlilleskole.dk            

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Karina Larsen via mail: kla@farumlilleskole.dk / tlf.: 29 87 81 82.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Farum Lilleskole