Pædagog til SFO og klub

Vi søger en ildsjæl, som brænder for det pædagogiske arbejde i SFO/Klub                
Elsker du det pædagogiske arbejde med en masse søde børn? Er du dygtig til relationsdannelse og en tryg og fantasifuld voksen?

Hos os elsker vi at fordybe os i leg. Vi elsker teater, musik og drama – og så er vi tossede med at bringe det kreative univers i spil i dagligdagen. Lige nu arbejder vi målrettet på at få etableret og bragt vores skønne naturområde i spil, så vores udeområde kan bruges på mange måder i både skoletid og fritid.   

Synes du ovenstående lyder spændende, så er du måske den pædagog, vi søger til Farum Lilleskoles SFO og klub. 

Vi er en ny friskole fra 2019 og i august 2022 flyttede vi ind i vores nye bygninger på en skøn naturgrund. Vi vokser os hele tiden større,  så vi søger flere dygtige folk.

Vi har brug for en person, som først og fremmest ser børnene og formår at skabe tryghed, nærvær og gode relationer i hverdagen. Vi tror på, at trivsel og læring går hånd i hånd. Vi ønsker derfor, at du med dit gode humør og faglighed kan være med til at inspirere en masse børn til at få øjnene op for naturen og dens mange muligheder gennem leg og læring. 

Som Lilleskole tillader vi os selv at turde tage nye skridt og gå andre veje. Vi ønsker at tilbyde et kreativt, inspirerende og legende læringsmiljø, da vi tror på, at det skal være sjovt at gå i skole/SFO, og at det er i et sådan miljø, at den bedste læring og udvikling sker. Vi vægter “barnets stemme” højt og ønsker at vores børn mærker, at deres meninger har værdi ved bl.a. at være medskabere af hverdagen.

Som pædagog på Farum Lilleskole skal du både kunne lede og følge, tage initiativ og bakke op om andre, give børnene æstetiske indtryk og hjælpe dem med selv at komme til udtryk. Du skal kunne sætte dig selv og din dømmekraft i spil og finde det sjovt og inspirerende at være med til at skabe rammerne for det gode børneliv. 

Hos os vil du få rig mulighed for at kunne præge hverdagen, da der ikke behøver at være langt fra tanke til handling. Udover at planlægge ture ud af huset, ønsker vi også et godt samarbejde med lokale idræts- og kulturtilbud, institutioner, kunstnere m.m.

Har du interesse og kvalifikationer inden for ovenstående – og er du bare vild med at arbejde med børn, så send os din ansøgning. 

Den primære arbejdstid vil ligge i tidsrummet kl. 11.30-16.30. Løn vil følge gældende overenskomst 

Vi forventer, at du:

 • ser den gode relation til børnene som fundamentet for den gode udvikling og vægter et tæt samarbejde med kolleger, ledelse og forældre højt
 • værner om et roligt udviklings- og læringsmiljø med fokus på fordybelse
 • har fokus på at skabe en anerkendende tilgang til børnene, der giver dem en hverdag med glæde, begejstring, nysgerrighed og viden
 • er en god rollemodel, der kan skabe struktur og rum til mangfoldighed og tolerance
 • at du er udadvendt, imødekommende, initiativrig og involverende
 • at du med din faglighed har blik for det enkelte barns udvikling og generelle trivsel
 • ser mulighederne i forældrenes mange styrker og finder det naturligt at udnytte eller bruge deres ressourcer i hverdagen

Vi tilbyder en ny og spændende arbejdsplads med pionerånd 

 • En arbejdsplads fuld af muligheder og ikke mindst en masse søde børn, forældre og kolleger 
 • En arbejdsplads, hvor vi alle er medskabere af skolens fremtid
 • En engageret bestyrelse, lærere, pædagoger og ledelse
 • En skole, der giver dig ansvar, og som også forventer, at du tager det
 • En arbejdsplads, der prioriterer de ansattes trivsel højt

Sådan søger du
Send din ansøgning til kontor@farumlilleskole.dk med emnefelt: ”Ansøgning – pædagog Farum Lilleskole”.

Frist for ansøgning er den 24.04.23 kl. 12.00. Vi afholder første runde af samtaler i løbet af uge 18. 

Vil du vide mere?

Kontakt SFO-leder Mikael Bjerregaard for yderligere spørgsmål på tlf. 29 93 52 77 / mlb@farumlilleskole.dk. Bemærk at skolen holder påskeferie og at eventuelle forespørgsler derfor vil blive besvaret i uge 15.